DE 7 KELLERKINDER ® (volgens J. Galli), spelend van je schaduwkanten krachtbronnen maken

Zeven schaduwkanten, die staan voor zeven universele levensenergieën, over die we beschikken.
Zeven typetjes, die – vrijgespeeld – toegang geven tot ware krachtbronnen.
Deze training geeft je gegarandeerd in korte tijd veel inzichten over jezelf en laat je  levensenergie weer veel meer stromen.
Kijk eens naar je reacties wanneer je hieronder hun namen voor het eerst leest:

verlost

En?
Voel je ongemak bij sommige namen? Weerstand? Of denk je: nou, dat typetje heb ik niet?
Dan is kans groot dat in dat gebied werk aan de winkel is, wil je vrij kunnen beschikken over het potentieël van dat energiegebied …
De slome, de roddelaar, het snolletje, de driftkop, de blaaskaak, de vrek en de loser met plezier kunnen spelen, betekent dat je vrij bent om met alle energieën te spelen. Ze in te zetten op een constructieve en creatieve manier. In plaats van gevangen te zitten in identificatie met bepaalde schaduwkanten van jezelf, geidentificeerd met je overlevingsmechanismes en je tegen te laten houden door angst of schaamte.
In het begin zal dat hier en daar lastig zijn en zul je jezelf tegenkomen. Maar als je je een keer toestemming hebt gegeven om deze schaduwkanten te spelen, maakt de weerstand vaak snel plaats voor plezier.
Kom spelen en ontdekken hoe het met jouw ‘kelder’ is gesteld… en maak je volle potentieël wakker.
Voor meer achtergrond informatie over de 7 Kellerkinder® scroll naar beneden onder alle praktische informatie en de opgave-knop.

Praktische informatie:

Data basisweekeinden (twee dagen):
zondag 17+ zondag 24 november 2024 van 10.30 – 17.30 uur

Data vervolg-training (twee dagen):
zaterdag 15 en zondag 16 juni 2024 van 10.30 – 17.30 uur

Kosten (per 2-daagse training): 245,00 euro (212,50 euro voor minima)

Locatie: in het Centrum van Utrecht (locatie wordt nog bekend gemaakt)

 

                        Geef je HIER op

 

 

De zeven Kellerkinder®- achtergrondinformatie

Ieder mens beschikt over energie die in zeven verschillende vormen gebundeld is. Deze energievormen zijn levendig en puur als kinderen. Alle zeven ‘kinderen’ zijn verschillend en toegerust voor een bepaalde taak in het leven. Maar deze kinderen zijn van nature wild en beschikken over een haast magische kracht. Vaak kunnen mensen niet omgaan met deze intense en vaak pittige kinderen. De kinderen ‘verwilderen’ dan en blijven in hun onstuimige levensvreugde onopgevoed.

Wil de mens in zijn alledaagse leven souverein en zelfverzekerd overkomen, ziet hij zich gedwongen om zijn wilde en onopgevoedde kinderen in zijn kelder op te sluiten. Daar, achter slot en grendel, kunnen ze hem niet zomaar lastig vallen, en de mens denkt dat hij van hen af is. Hij vergeet hen en de kinderen verwaarlozen steeds meer en veranderen in de zeven Kellerkinder.

Wat de mens erbij echter vergeet is dat zijn zeven kinderen ook al zijn levensvreugde, zijn spontaniteit en zijn creativiteit belichamen en dat hij deze krachten samen met de kinderen heeft opgesloten in zijn kelder.

Wil de mens zijn oorspronkelijke vitaliteit terugwinnen, zal hij zijn Kellerkinder uit de kelder moeten bevrijden, ze onder ogen moeten zien en ze ruimte moeten geven zodat ze weer tot leven kunnen komen.

De methode van de zeven Kellerkinder is ontwikkeld door Johannes Galli.

Johannes Galli is clown, acteur, trainer, coach, filosoof, schrijver en musicus. Hij heeft in zijn werk vele jaren ‘de mens’ bestudeerd en zijn ontdekkingen en zijn filosofie samengebracht in de Galli-Methode. Dit is een methode om conflicten op te lossen op alle denkbare niveau’s. Centraal daarin staat spelen. “In het spel is de mens echt” is Galli’s motto. De Kellerkinder zijn één onderdeel van zijn methode.

Kirsten Lüpke van Clownspirit heeft bij Galli geleerd en heeft toestemming om “De 7 Kellerkinder” in Nederland te geven.
Het is een beschermde methode, die niet zomaar gebruikt mag worden.