ClownSpirit Community-middagen

 

ClownSpirit COMMUNITY-middagen

Voor een ieder die eerder trainingen en/of de opleiding heeft gedaan bij ClownSpirit is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de ClownSpirit Community-middagen. Deze middagen zijn bedoeld om de clownSpirit met elkaar wakker te houden, elkaar te blijven ont-moeten, te inspireren en te netwerken.

In een workshop van max. anderhalf uur kun je oude en nieuwe clownsvrienden ont-moeten, kun je je verbinden met de essentie van je clown… je speelsheid, vrijheid, liefde en echtheid, je verwondering, fantasie en magie, je onnozelheid, expressiviteit en brutaliteit, kortom…  al dat wat jouw clown uitmaakt… en om  je laten voeden in een bedding van gelijkgestemden.
De workshop wordt gevolgd door een open podium, waarbij een ieder van harte is uitgenodigd om iets te laten zien (mits er gegadigden zijn uiteraard).
Ideaal om ideeën laagdrempelig uit te proberen, eerder ontwikkelde act’s nog een keer te laten zien, wel of niet verder ontwikkeld, en om elkaar op die manier te inspireren met alle mogelijkheden en kleuren van de clown.

Om tenslotte bij lekkernijen en kopjes koffie en thee gezellig bij te kletsen en te netwerken.

Jullie zijn allen uitgenodigd om ook actief bij te dragen.
Als je je opgeeft, laat dan weten of je wilt helpen opbouwen of afbreken, of je iets op het open podium wilt doen, of je iets lekkers mee gaat nemen…
En ja, je mag ook gewoon komen. Niks is verplicht.

 


Gonny (Clown Zaza) staat aan de poort om de bezoekers van de ClownSpirit Nieuwjaarsreceptie te verwelkomen…

 

Data: Zaterdag 7 oktober 2023
          Zondag 7 januari (nieuwjaarsreceptie)
          Zondag 14 april  
Tijden:  13.30 – 17.30 uur.
Plaats:  Utrecht
Locatie: Vrije School Utrecht, Hieronymusplantsoen 3
Kosten:  15,00 euro (12,50 euro voor minima)
             
Maximaal aantal deelnemers per keer: 50.
vol = vol

 Geef je HIER op