CLOWN POPPY, animatie voor alle doelgroepen en clownsact “De wereld in Poppy’s handen”

Clown Poppy

 

Over mezelf:

Mijn naam is Marieken van Nieuwpoort en ik ben van origine actrice en zangeres. Ik creëer  graag zelf voorstellingen met zang en spel met collega’s en geniet enorm van zowel het maak proces als het eindresultaat.  Via een workshop bij Clownspirit , kwam ik in aanraking met de clown, wat me erg raakte. Alles kwam samen en ik besloot daarom de clownsopleiding te volgen bij Kirsten Lüpke. Bij de opleiding heb ik gemerkt dat ik al mijn creativiteit en muzikaliteit goed kwijt kan in de clown. In 2 jaar heb ik geleerd hoe je een clownspersonage ontwikkelt. Ik popel om het 3e jaar te gaan doen, wat helaas nu, door huidige Lockdown (maart 2021), nog even op zich laat wachten. In de opleiding is o.a. Clown Poppy ontstaan.

Clown Poppy:

Als clown Poppy beleef ik het leven heel licht en speels, alsof er een constante energieke onderstroom is van een heerlijke, alerte aanwezigheid. Clown Poppy leeft in de wereld van het hier en nu, waarbij ze zich verwondert over de dagelijkse dingen die ze om zich heen ziet en ervaart. Ze kan zich erg verlekkeren met blijheidskreten als ze de mooie dingen van het leven ervaart. Daarnaast kan ze echter ook compleet geshockt en geëmotioneerd raken van de minder leuke dingen van het leven. Ze geniet ervan om alles wat ze meemaakt te delen met haar publiek en maakt graag kontakt.

Animatie en Clownsact : “De wereld in Poppy’s handen”

U kan mij inhuren als Clown Poppy voor animatie voor alle doelgroepen, zowel kinderen, jongeren en volwassenen als bejaarden, zieke mensen en mensen met dementie. Daarnaast heb ik een bijzondere clownsact op mooie muziek in de aanbieding. De clownsact heet: “De wereld in Poppys handen” (rond 7 minuten) . Poppy beziet de wereld geheel vanuit haar eigen belevingswereld met ups en met downs en deelt dat maar al te graag met haar publiek en hoopt dat het publiek met haar mee kan voelen en haar boodschap begrijpt. Ik heb deze act al een paar keer op een plein uitgevoerd bij een Poezie festival in A’dam: “Poezie op pleintjes”. Denk voor deze act aan evenementen met een groot publiek, over de natuur, dieren, klimaat, milieu, corona, vrede en vrijheid.                     
                                                                                                                                

Mijn contact gegevens zijn:                                                                                                                                       Email: Mariekenrein@gmail.com                                                                                                                                 Mobiel: 06-24720784

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twintig − 17 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.