CLOWN SPRUIT, allround clown

Clown Spruit is Debora ter Horst, of is het andersom?
Ze is professioneel clown en heeft naast de tweejarige opleiding Clown & Bewustzijn, verschillende workshops gedaan bij Kirsten Lüpke, Siebe Fockens, Joscha de Boever en Ton Kurstjens.
Spruit houdt van het contact dat er tussen haar en de ander ontstaat, altijd op zoek naar verbinding. Ze stemt haar spel af op de ander en speelt in op de reacties die zij terugkrijgt. Soms subtiel en klein, dan weer uitbundig. Een dansje, een lied; het behoort allemaal tot de mogelijkheden.
Spruit speelt graag voor mensen met dementie, mensen met een beperking ,kinderen en alles wat daar tussen inzit. Voor iedereen dus! Ze zingt graag en durft best veel.
Waar kan je haar tegenkomen? Op een verjaardagsfeestje, een braderie, een verpleeghuis, een opening, symposium, op school, bij een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking, overal en dus ook bij jou!
Spruit maakt deel uit van clown collectief Yolda. Met de VisiteClowns speelt zij door het hele land.
Samen met tante Ka en een accordeonist vormt zij daarnaast het trio In Petto.

Voor meer info:
Debora ter Horst
06-20666913
hallo@clownspruit.nl
www.clownspruit.nl
www.visiteclowns.nl

2 reacties op “CLOWN SPRUIT, allround clown

  1. Bij Debora / Clown Spruit een cursus mogen volgen. Het was een feest! De cursus was geweldig! Namens mij ……….Grote Dank ( met een grote G en een Grote G)! Ik heb veel ontdekt, geleerd en gelachen! Tot het vervolg! Puur genieten…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.