CLOWN WOKKIE, breed inzetbaar

Wokkie is mijn clownsnaam (Rob Slijpen)

10502089_411857095619654_3010377560335131681_n                             
Wokkie helemaal links….

Ik clown voor mensen die een beetje plezier in het leven kunnen gebruiken. En dat is eigenlijk iedereen, want zeg nou zelf…

Ik word heel blij van clownen en voel me gelukkig als ik weer mag optreden. Ik hou ervan om verbinding te maken met de ander, waardoor er ruimte ontstaat voor blijdschap en…. liefde. Bij het clownen kan ik mijn verlangen om ‘vrij’ te zijn in volheid ervaren. Door te spelen met bijvoorbeeld ‘ik weet niet’, de ‘ja’ dan wel de ‘opgewekte nieuwsgierigheid’ van de clown kom ik dichtbij wat ik in het dagelijks leven wil ervaren, zonder meningen en gedachten. Als clown vergroot ik graag het absurde van alle dag. De clown speelt met ‘wat IS’ en het ”ZIJN’. Verleden en toekomst gelden dan even niet. Het gaat om het NU van het moment. Door de verbinding aan te gaan met mezelf en mijn omgeving komt het speelse in mij los en is alles OK. En de ander? Die wordt daar weer blij van.    
   
Wokkie

Ik clown sinds 2007.
Naast het spelen in voorstellingen, kom ik als clown Wokkie graag op de meest uiteenlopende plekken om tussen het publiek te improviseren. Ik heb ervaring in het clownen met kinderen en volwassenen. Van winkelcentra tot scholen en verzorgingshuizen. Van verjaardagspartijen, evenementen tot een speeldag met verstandelijk gehandicapten. Ik wordt door elke situatie geprikkeld en verbind me makkelijk.

Contact: Rob Slijpen, rob@rs2play.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.