OPROEP UIT ST. MAARTEN: Leger van clowns gezocht

Lieve, mooie Clowns van Nederland,

Graag wil ik mij even voorstellen; mijn naam is Annemiek van Haaren en ben momenteel in het tweede jaar bezig met de opleiding Clown en leven.

Als Clown zeg ik JA tegen alles wat op mijn pad komt. Zo kwam op mijn pad, een bericht vanuit St. Maarten van Albina Matuzko via Facebook; ”Gezocht Clowns voor mensen op St.Maarten” JA, ik wil graag helpen en heb contact met haar gezocht. Ik heb haar beloofd, om mijn uiterste best te gaan doen, om een aantal Clowns te gaan vinden, die met mij mee willen richting St. Maarten. Met de informatie die ik van Albina krijg, wil ik ook een sponsoring op touw zetten, om haar met een aantal projecten te kunnen ondersteunen en een bijdrage aan de Clowns voor de reis te realiseren.

In de bijlage is een brief die gestuurd is voor de Clowns without borders, hierin wordt omschreven hoe belangrijk deze missie is.

Dus volmondig JA zeggen, is dan ook nu de reden dat ik deze brief aan jullie schrijf. HELP

In het kort heb ik het in het Nederlands vertaald welke hulpvraag zij heeft.

Voor al mijn Clowns vrienden en collega’s over de hele wereld.

Weer een aantal weken geleden sinds Irma “de meest furieuze orkaan in de Caribische geschiedenis” insloeg op het mooie eiland St. Maarten.

Velen van ons hebben de beelden zeker gezien de verwoestingen die Irma teweeg heeft gebracht op dit mooie eiland. Om te overleven, (schreef Albina)volg je je natuurlijke instinct, wat boven je creatieve instinct gaat ,op dat moment.

Ze geeft aan dat haar gedachten niet stil staan. Ze is hard aan het werk, om van alles te realiseren, voor de nu zo kwetsbare mensen,van jong tot oud, als het gaat om de psychische chaos waarin ze zich bevinden.

Er wordt momenteel door de Nederlandse en Franse overheid zoveel mogelijk hulp geboden, om orde in de chaos te scheppen. Zij zijn super in het fysiek helpen met schoonmaken en herbouwen.

De mensen van St. Maarten zijn ook sterk, ze willen laten zien dat ze oké zijn en dit is zeker de kracht die in hun schuilt, maar ze hebben écht meer nodig dan dat.

Net zo als de bladeren de boom beschut, zodat hij van binnen uit weer kan groeien en sterk kan worden, zo hebben deze mensen de warmte, liefde en de gulle lach van ons Clowns nodig.

Ja, legers van Clowns zijn geen initiatief van een regering, maar als Clowns kunnen we wel een leger maken en zo de harten van velen weer raken.

Albina probeert Clowns op te roepen, om al is het maar voor even, mensen weer een ervaring van een lach te geven en contact te krijgen ,wat hun werkelijk raakt. Mensen op dit eiland kennen deze vorm van Clownen nog niet, hierdoor kunnen we hopelijk ook Albina helpen, om hiermee kennis te laten maken, zodat zij het voort kan zetten.

Wie wil samen met mij naar St. Maarten? Alles is nog bespreekbaar, wanneer en hoe. Accommodatie wordt verzorgd.

Mijn gegevens zijn;
Annemiek van Haaren en ben te bereiken op telnr. 0627909123 mijn mailadres is; javanhaaren@live.nl

Heel graag tot horens en ziens, een lieve groet,

Annemiek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.