Kirsten Lüpke

10743658_722442154498023_1628406196_nKirsten Lüpke (1963) is van huis uit dramadocente, trainer, coach en ‘gediplomeerde clown’.
Na haar theaterstudie geeft ze vanaf 1993 vele jaren theatercursussen en regisseert ze amateurtheatergroepen. Een paar jaar later ontdekt ze de clown. Al tijdens haar studie was zij geboeid door de raakvlakken tussen spel en spiritualiteit. De clown geeft haar precies de diepgang die ze zoekt. En na het doorlopen van de Nederlandse clownsschool heeft ze haar roeping helemaal gevonden. Algauw geeft ze alleen nog maar clownslessen en kort daarop richt ze ClownSpirit op. Daarnaast werkt ze 7 jaar in de School voor Clown & Bewustzijn.
Sinds meer dan 20 jaar geeft Kirsten nu trainingen, workshops en coaching op het gebied van clown, spel, communicatie en bewustwording en begeleidt ze met grote toewijding mensen op hun clowns- en bewustzijnspad.
Ze staat bekend voor haar vermogen om veiligheid en verbondenheid te creëren, voor haar fijngevoeligheid, haar mensenkennis en haar humor.

Naast haar opleidingen heeft Kirsten veel geleerd van onder meer: de 5 ritmes van Gabriele Roth, Biodanza, energiewerk volgens Bob Moore, Avatar®, het bewustzijnswerk van Diamond Logos en van de Zijnsoriëntatie, van tantra in het Centrum voor tantra Amsterdam en bij OshoLeela, de Galli-Methode van Johannes Galli, Feminine Power bij Katherine Woodward Thomas en Claire Zemmit, zelfrealisatie bij Angelo Vasalos (Heart of awakening)

Om ook mensen in aanraking te brengen met de transformerende kracht van spel, die niet open staan voor de clown, heeft Kirsten begin 2015 nog een ‘zusterbedrijf’ opgericht. Ben je daar benieuwd naar, kijk dan hier: Play to Be.

En mocht je zin om meer over de biografische achtergrond van Kirsten te lezen, die haar gebracht heeft bij wat ze nu doet, dan kun je lezen op de website van Play to Be lezen, klik hier