CLOWNSGROEP YOLDA, voor alle gelegenheden

IMG_4844

 

 

 

Wij Yolda-clowns zijn altijd onderweg naar ontmoetingen met een ieder die wij tegen komen. En omdat wij als clowns nieuwsgierig zijn, levert dit mooie, hilarische, ontroerende en fijne momenten op.

 Ons spel is altijd gebaseerd op wederzijds respect. Wij spelen in wisselende samenstelling overal in het land op plekken zoals Schiphol, winkelcentra, kinderopvang-organisaties, braderieën, NS-stations, peuterspeelzalen, scholen, educatieve instellingen, verzorgingstehuizen, buurtfestiviteiten etc.

 Kortom wij laten geen gelegenheid aan onze rode neus voorbij gaan. Naast alle clowns-activiteiten laten wij ons ook regelmatig trainen door verscheidene clownsdocenten uit het land.

Recensie’s:

“Wat hebben de bewoners van Abrona genoten van jullie. Brede glimlachen en voor ons als begeleiders soms volkomen onverwachts. Geweldig
om te zien. Nogmaals heel hartelijk dank!”
Groeten van Lieke en Marianne

 “Je ziet dat jullie heel toegankelijk zijn voor kinderen en dat spreekt mij als manager van de kinderopvang erg aan. Wij als personeel vinden het heel erg leuk dat jullie inspelen op hele simpele dingetjes die gebeuren. Jullie waren een hele welkome aanvulling voor de open dag!”
Jan Willem Stap, manager van SKON Houten

IMG_4824
Yolda op de foto met de burgemeester…

Website: www.yolda.nl
Contact: info@yolda.nl
                 
06-53742476  (Adrie de Loos)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.