Testimonials

 

 

–  “Een van de meest waardevolle opleidingen die ik heb gevolgd zijn de clownerie cursussen      bij Kirsten Lüpke van Clownspirit. Kirsten heeft me geleerd wanneer het leven een Ja of een Nee geeft. Wanneer ik echt of onecht ben. Het leven ten volle te nemen, zowel de geluksmomenten als de zwarte randjes. Clown zijn is alles behalve “leuk doen”. Het is ECHT ZIJN. “
Willy van Vuren, oprichtster van het NLP-instituut Tarazat en eigenaar Diaspoor

 

 • “Beste Kirsten, Ik heb jou als trainer als heel erg prettig ervaren. Je brengt veiligheid, ik heb het gevoel dat iedereen zich gezien voelt, je bent helder, je laat dingen waar de cursist (nog) niet aan toe is voor wat het is, je bent niet zweverig, je bent invoelend, je bent aandachtig, je bent leuk en je hebt veel in je mars!”
  Margreet Derks,  Cliniclown

 •  Op een speelse en toch “serieuze” manier heb je ons begeleid om te spelen, te experimenteren en te ontdekken.
  Met veel humor hebben we gespeeld met allerlei herkenbare patronen bij onszelf en bij anderen. We hebben veel gelachen en ook gehuild van ontroering. Heel relativerend. Leuk om te zien hoe je met een paar woorden heel liefdevolle, rake opmerkingen kunt maken! Daar konden we in ons spel (en leven) weer verder mee aan de slag. Een verfrissende workshop met een hart.
   Madhu Zeeuwen.
   
 • “Ik vind dat je op een heel fijne, warme manier confronteert en je geeft het niet snel op, vooral dat laatste kan ik erg waarderen: je laat voelen dat je in de ander gelooft. Ik voel me mede dankzij door jouw workshops weer meer samenvallen met mezelf en vervolg de weg die mij dankbaar en blij maakt als een kind……….. dank je wel.”
  Aloys Gosselt, 60 jaar, systeem- en groepstherapeut
   
 • Geweldig hoe jij mensen bij hun gevoel kunt brengen, je sensitiviteit. Ik vind het heerlijk met je te werken, om gezien en gehoord, en zo goed en prettig gecoacht te worden. Fijne, leuke, zinnige training.”
  Annette Wieringa
 • “Ik vind het ongelooflijk wat deze twee dagen teweeg gebracht hebben, ik ben nog steeds bezig alles een beetje op me in te laten werken en te overdenken.
  er is een soort van innerlijke rust gekomen. Voorheen kon ik me enorm opgejaagd voelen en daardoor alleen maar door draven, nu is er meer rust.”
  Wendy van der Gaag, 36 jaar, verpleegkundige
   
 • “Kirsten’s manier van leidinggeven vind ik verzorgd, liefdevol en direct. Ze heeft het talent haar directheid op een manier te verpakken zodat het niet als kritiek wordt ervaren. Ze heeft duidelijk de leiding, maar ik vind haar op geen moment overheersend.”
  Syb
   
 • “Kirsten is heel duidelijk in waarom zij dingen doet zoals zij ze doet. Ik heb veel ervan geleerd hoe zij met ieder persoonlijk omgaat. Zij ondersteunt, confronteert, beschermt, daagt uit en is heel concreet. Ik vind haar een echte vakvrouw.”
  Esther

 • “Ik heb erg genoten van je begeleiding en waardeer je daarin zowel als persoon en als trainer. Ook moeilijke / zware dingen werden altijd tot in detail afgerond, waardoor er weer lichtheid kwam. Ook als iemand eigenlijk geen aandacht wilde, kon je dat op een luchtige manier en met de juiste humor oppakken en dat was altijd waardevol. Zowel voor de persoon zelf als voor de groep.”
  Adrie, 58 jaar, maatschappelijk werker, trainer
 • “Kirsten’s begeleiding was heel erg knap. Hoe er heel snel een enorme openheid naar en vanuit iedereen ontstond was een speciale ervaring. Er werden heftige emoties geraakt maar toch was het niet zwaar, integendeel het was prachtig om te zien hoe dingen gewoon konden stromen zonder dat er moeilijk over gedaan werd, heel fijn.”
  Mirjam, poppenspeelster
   
 • “Ik ben door de workshop meer bewust geworden van mijn innerlijk. Door de oefeningen heb ik geleerd hoe ik dicht bij mijzelf kan blijven.”
  Betty van Wijngaarden, 46, activiteitenbegeleidster in een verzorgingstehuis
   
 • De workshop heeft me energie gegeven, veel plezier, ontspanning … Spelen met die stukken [van mezelf], mezelf er door laten uitdagen en vervolgens verrassen. Soms betekent dat ook geconfronteerd worden, maar in een veilige setting, dus dat mag er ook zijn. … Kirsten’s stijl heeft een uitdagende, stimulerende en motiverende werking. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk, haar feedback is leerzaam, haar oefeningen zijn…. verbreedend.”
  Diana Doornekamp, (spel-) therapeut, competentie trainer